OPEN op donderdag t/m zondag vanaf 10 uur. Veerweg 5, Eck en Wiel
Voor informatie over de mogelijkheden:+31638083150 of neem contact op!

ZOMERFAIR

Ieder jaar vindt op de Heerlijkheid Eck en Wiel de Lentefair plaats op de laatste zaterdag van maart. In verband met alle onzekerheid rondom de corona-maatregelen, organiseren wij dit jaar de Zomerfair! Op zaterdag 20 augustus 2022 organiseert de Stichting Vrienden Landgoed Heerlijkheid Eck en Wiel de Zomerfair met vanaf 10 uur een sfeervolle streekmarkt met voor iedereen wat wils om de lente te vieren.

STREEKMARKT VANAF 10 UUR

De Zomerfair bestaat uit een ruim opgezette markt met 50-60 kramen met ambachtelijke streekproducten en allerlei "belevenissen" (van massages tot muziek, van proeverij van streek wijn & bier tot heerlijke lekkernijen). Laat je verrassen door de veelzijdigheid van onze markt. Voor iedereen is er wat te doen, jong en oud, man en vrouw! Lekker snuffelen bij de verschillende kraampjes, genieten van de vele lekkernijen en proeverijen, en lekker wat drinken op het terras van de Heerlijkheid. Voor de kinderen is er een heus activiteiten parcours, waarbij een aantal lokale verenigingen laten zien wat ze in huis hebben! Daarnaast zijn er beestjes om te aaien, paardjes en trekkertjes om op te rijden, en nog veel meer!

STANDHOUDERS OPGELET - INSCHRIJVING GEOPEND

Alle standhouders van vorige edities hebben exclusief de mogelijkheid zich aan te melden tijdens de voorinschrijving. Vanaf 1 mei 2022 staat inschrijving voor iedereen open. Heeft u interesse om in 2022 deel te nemen, schrijf u dan in via het inschrijfformulier en hou onze Facebook in de gaten. Voor meer informatie of verdere vragen kun je contact opnemen met Loes van Beekhoff via vrienden@heerlijkheideckenwiel.nl.

STANDHOUDERS DIE KOMEN

Hieronder vind je tzt informatie over de standhouders die zullen deelnemen en wat zij zullen aanbieden. De markt bestaat uit de volgende onderdelen:

Goede Doelen Verenigingen en Stichtingen


Doen & Beleven


Lichaam en Geest


Huis & Inrichting


Fashion & Lifestyle


Natuur & Dier


Heerlijk & Gezond


HOE LAAT BEGINT HET?

De markt gaat om 10 uur open en duurt tot 18 uur

WAT KOST HET?

Entree is helemaal gratis, parkeren ook, dit kan op het Landgoed!

SFEERBEELDEN
Vorige edities

In de afgelopen 6 edities is ruim EUR 30.000 opgehaald voor lokale Goede Doelen! Dit doen we met elkaar en voor elkaar door u als bezoeker van de fair en deelnemer aan de activiteiten.

De Lentefair 2014 leverde een bijdrage van ruim EUR 6.100 aan de Stichting Leergeld West Betuwe.
De Lentefair 2015 leverde een bijdrage van bijna EUR 5.000 aan Muziekvereniging Kunst na Arbeid uit Ingen, Stichting de Eckse Speeltuinen uit Eck en Wiel en Stichting Bijzonder Goed uit Maurik. Meer informatie over de Goede Doelen 2015.
De Lentefair 2016 leverde een bijdrage van ruim EUR 5.500 aan het Prinses Juliana Showorkest uit Eck en Wiel, de Oranjevereniging Maurik en Stichting Corsowagen Ingen. Meer informatie over de Goede Doelen 2016.
De Lentefair 2017 leverde een bijdrage van ruim EUR 7.200 aan Muziekvereniging Kunst en Vriendschap uit Maurik, voetbalvereniging ISC uit Ingen en Scouting Saffatin. Meer informatie over de Goede Doelen 2017.
Tijdens de Lentefair 2018 hebben Stichting Bijzonder Goed uit Maurik, voetbalvereniging ISC uit Ingen en de Oranjevereniging Maurik door middel van eigen activiteiten geld bijeen gebracht en hun vereniging op een leuke en actieve manier gepromoot.
In 2019 hebben tijdens de Lentefair 2019 onder andere Eric van Rijswijk & Theo van Mourik hamburgers verkocht voor hun Alpe D'HuZes uitdaging, Stichting Vrienden van De Valentijn hebben geld bijeen gebracht, maar ook Corsoclub Maurik met de lekkerste oliebollen en Stichting Bijzonder Goed uit Maurik met de lekkerste paashaas. Ook voetbalvereniging ISC uit Ingen heeft hun vereniging met een heus voetbalveld op een leuke manier gepromoot.

Beelden van eerdere edities van de Lentefair