IVM Corona maatregelen gesloten tot 13 november 2020. Daarna onder voorbehoud open op afspraak. Veerweg 5, Eck en Wiel
Voor informatie over de mogelijkheden:+31638083150 of Reserveer hier!

In verband met de maatregelen om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan zijn wij gesloten tot (minimaal) 13 november. Daarna zijn wij onder voorbehoud weer open op afspraak. Geplande thema avonden zullen op een later moment plaatsvinden. Voor bestaande reserveringen tot en met 13 november zullen wij contact met u opnemen om een passend alternatief aan te bieden. Wees voorzichtig, blijf gezond en help elkaar!

NIEUW!! Iedere maand speciale thema avond


Zaterdag 17 oktober ‘Ticket to the Tropics’ - UITGESTELD TOT NADER ORDE

De dagen worden grijs en guur en zoals Joling al zong...'Gotta buy me a ticket to the tropics'..U kunt dit doen bij deze tropische uitspatting van de Heerlijkheid. In 3 uur van de Caribean naar Indonesie en weer terug naar Brazilie? Geniet van indonesiche rijstafel gerechtjes, Braziliaanse churrasco, en Antilliaanse lekkernijen. Vergeet de herfst en kom tropisch genieten onder het genot van een cocktail!

€ 27,50 per persoon excl drank/ € 15 kinderen van 3-12

Zaterdag 24 oktober ‘Wintertijd Diner’ - AFGELAST IVM SLUITING

De dagen worden weer korter, de kaarsjes en de haard kunnen weer aan, en we kunnen weer genieten van winterse seizoensgroenten. Om de start van dit seizoen te vieren serveren we deze avond een hartverwarmend, winters proefmenu. We starten met een voorgerecht bestaande uit een trio aan winterse heerlijkheden. Vervolgens steken we bij redelijk weer onze nieuwe Kamado Joe aan en bieden we de keuze tussen een Vlees of visgerecht. Natuurlijk rijkelijk gepresenteerd met diverse garnituren. We besluiten de avond met een proeverij aan nagerechten. Een warm winters welkom! Graag horen we bij resevering of u vlees, vis of vegetarisch wenst te eten bij het hoofdgerecht.

€ 32,50 per persoon excl drank/ € 15 kinderen van 3-12

Vrijdag 30 oktober 'LADIES ONLY - Cocktails & Fingerfood' - UITGESTELD TOT NADER ORDE

Op verzoek organiseren we speciaal voor dames een heuse cocktail workshop. Onze bartender zal zijn kennis over de diverse soorten cocktails met u delen, en natuurlijk zijn deze dan ook te proeven. Tijdens de workshop serveren we heerlijke fingerfood bites. De cocktails en bartender zijn natuurlijk al een lust voor het oog, maar om de avond extra spannend te maken zullen we zorgen voor wat meer 'eye candy'...;-) De avond start om 19.30 uur en eindigt om 22.00. Minimum leeftijd 18 jaar.

€ 27,50 per persoon / inclusief welkomstdrankje, cocktail tastings, allerlei fingerfood, en een full cocktail naar keuze aan het einde van de avond.

Zaterdag 14 november ‘Wereldreis - The Best of...’ - Reserveer Nu!

Met de Heerlijkheid op reis was een groot succes, we reisden de hele wereld over. Van Japan naar Mexico, via Amerika terug naar Italie en Griekenland. Heeft u wat gemist of wilt u het nog een keer herbeleven? Als klapper presenteren we onze Wereldreis als afsluiting. We nemen de lekkerste gerechtjes uit al deze landen en combineren dit tot een werelds menu.

€ 30 per persoon excl drank/ € 15 kinderen van 3-12

Spelregels Thema avonden

• Reservering noodzakelijk uiterlijk 2 dagen vantevoren. Vol=vol!
• Ontvangst vanaf 18.00 uur. Rond 18.30 uur gaan we "boarden" en beginnen we met het voorgerecht. Dit duurt tot ong. 21.00 uur waarna u uiteraard nog even na kunt tafelen tot uiterlijk 22.00 uur.
• U krijgt uw eten aan tafel geserveerd. Het betreft een vast menu, maar natuurlijk houden we zoveel mogelijk rekening met voorkeur voor vlees, vis of vegatarisch. Aanvullen gebeurt ook op basis van beschikbaarheid.
• U kunt bij reservering dieetwensen aangeven waar wij zoveel mogelijk rekening mee houden.
• De prijs is exclusief drankjes.
• Voor kinderen tussen 3-12 jaar is eventueel een kindermenu beschikbaar.

RESERVEREN

Dieetwensen? Geef het aan. Lukt het niet of heb je speciale wensen, bel gerust +31638083150 of vul het contactformulier in.

Reserveren voor de boekpresentatie "Een Weerzien Eck en Wiel" op 18 november? Selecteer 18 november kies de sessie die start om 19 uur, 20 uur of 21 uur. U ontvangt een bevestigingsemail. Er zijn 30 plaatsen per sessie - vol=vol dus wees er op tijd bij.