Open van donderdag t/m zondag vanaf 10 uur. Veerweg 5, Eck en Wiel
Voor informatie over de mogelijkheden:+31638083150 of Reserveer hier!

Uit Eten bij Heerlijkheid Eck en Wiel


Wist je dat je ook ’s avonds een hapje kunt eten bij Heerlijkheid Eck en Wiel? Reserveer Nu!

Vrijdagavond en zaterdagavond à la carte

Iedere vrijdagavond en zaterdagavond presenteren wij een 3-gangen keuzemenu gebaseerd op onze menukaart aangevuld met wisselende Specials met vlees, vis en vegetarisch. Door onze eigen koks op ambachtelijke wijze bereid met gebruik van streek- en seizoensproducten.

Voor de kinderen is er keuze uit diverse kindermenu’s en er is uitgebreid vermaak in de speeltuin met airtrampoline, kabelbaan, klimrek, schommels en skelterbaan. De keuken is die dagen tot 21 uur geopend.

Reserveren is wenselijk om teleurstelling te voorkomen. Voor groepen groter dan 8 personen graag even bellen met +31 6 3808 3150.

Heerlijk lunchen van donderdag tot en met zondag

Van donderdag tot en met zondag van 10 uur tot 17 uur keuze uit een heerlijke menukaart.

De menukaart staat weer vol heerlijke nieuwe gerechten. Wil je meer weten en/of heb je specifieke wensen? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden! +31 6 3808 3150

NIEUW!! Iedere maand speciale thema avond


Zaterdag 3 oktober ‘Unsere Deutsche Abend mit Schnitzel, Bratwurst, Kartoffeln, Salat und mehr!’ - Reserveer Nu!

Het Oktoberfest is een echt volksfeest waarbij de samenhorigheid en het leven gevierd worden en dat gaan we zeker doen! Dit jaar in een ander jasje met een heerlijk traditioneel drie-gangen menu gevolgd door live muziek van 18 uur tot uiterlijk 23 uur. Dus even geen polonaises en hossen, maar super veel gezelligheid aan jouw eigen bier- of dinertafel. Deze avond wil je niet missen!

Geniet van traditionele tomatensoep vooraf gevolgd door een overvloed aan Schnitzel, Bratwurst en andere Deutsche Spezialitäten. Dit alles wordt afgerond met een warme Apfelstrüdel met vanille ijs en slagroom. Guten Appetit! Speciaal voor het Oktoberfest is er gedurende het diner live muziek van één van de beste Oktoberfest Duo's van Nederland: Duo Hij & Gij!

Tijdens het Oktoberfest dragen veel mensen traditionele klederdracht (de bekende "lederhose" voor mannen en de "dirndl" voor vrouwen). Heb of huur je er één, doe hem dan gerust aan want de mooiste Dirndle of Lederhose krijgt een leuke prijs!

€ 35,00 per persoon excl drank en incl muziek! / € 17,50 kinderen van 3-12


Zaterdag 17 oktober ‘Ticket to the Tropics’ - Reserveer Nu!

De dagen worden grijs en guur en zoals Joling al zong...'Gotta buy me a ticket to the tropics'..U kunt dit doen bij deze tropische uitspatting van de Heerlijkheid. In 3 uur van de Caribean naar Indonesie en weer terug naar Brazilie? Geniet van indonesiche rijstafel gerechtjes, Braziliaanse churrasco, en Antilliaanse lekkernijen. Vergeet de herfst en kom tropisch genieten onder het genot van een cocktail!

€ 27,50 per persoon excl drank/ € 15 kinderen van 3-12

Zaterdag 14 november ‘Wereldreis - The Best of...’ - Reserveer Nu!

Met de Heerlijkheid op reis was een groot succes, we reisden de hele wereld over. Van Japan naar Mexico, via Amerika terug naar Italie en Griekenland. Heeft u wat gemist of wilt u het nog een keer herbeleven? Als klapper presenteren we onze Wereldreis als afsluiting. We nemen de lekkerste gerechtjes uit al deze landen en combineren dit tot een werelds menu.

€ 30 per persoon excl drank/ € 15 kinderen van 3-12

Spelregels Thema avonden

• Reservering noodzakelijk uiterlijk 2 dagen vantevoren. Vol=vol!
• Ontvangst vanaf 18.00 uur. Rond 18.30 uur gaan we "boarden" en beginnen we met het voorgerecht. Dit duurt tot ong. 21.00 uur waarna u uiteraard nog even na kunt tafelen tot uiterlijk 23.00 uur.
• U krijgt uw eten aan tafel geserveerd. Het betreft een vast menu, maar natuurlijk houden we zoveel mogelijk rekening met voorkeur voor vlees, vis of vegatarisch. Aanvullen gebeurt ook op basis van beschikbaarheid.
• U kunt bij reservering dieetwensen aangeven waar wij zoveel mogelijk rekening mee houden.
• De prijs is exclusief drankjes.
• Voor kinderen tussen 3-12 jaar is eventueel een kindermenu beschikbaar.

RESERVEREN

Dieetwensen? Tafel binnen of op het terras? Geef het aan. Lukt het niet of heb je speciale wensen, bel gerust +31638083150 of vul het contactformulier in.