Wij zijn OPEN op donderdag t/m zondag vanaf 10 uur. Daar buiten zijn wij alleen geopend OP AFSPRAAK. Check onze social media voor afwijkende openingstijden ivm (besloten) feesten en partijen! Adres: Veerweg 5, Eck en Wiel
Voor informatie over de mogelijkheden:+31638083150 of neem contact op!
De Goede Doelen - 2017

Wij stellen de Goede Doelen graag aan u voor die deelnemen in de Goede Doelen opbrengst van de Lentefair op 25 maart 2017:

Muziekvereniging Kunst en Vriendschap Maurik

Deze vereniging bestaat uit een harmonie, slagwerkgroep, majorettes en leerlingenorkest. Naast het behalen van topresultaten, streeft de vereniging ernaar om muziekonderwijs toegankelijk te maken voor iedereen. Dit jaar draaien zij voor de vierde keer een project op de basisscholen in Maurik waarbij kinderen de basis leggen om een muziekinstrument te leren bespelen. Dankzij hun deelname aan de Lentefair hopen zij te kunnen blijven investeren in zowel instrumenten als onderwijs, zodat kinderen de mogelijkheid krijgen om in aanraking te komen met de muziek! Voor meer informatie: Kunst en Vriendschap of blijf op de hoogte en Like ons op Facebook "Kunst en Vriendschap"

Scouting Saffatin Maurik, Eck en Wiel e.o.

Bij Scouting Saffatin draait het om uitdaging en plezier! Scouts spelen op een verantwoorde manier en in een veilige omgeving. Om kwaliteit in het spel te brengen, zijn de activiteiten gebaseerd op de spelvisie van Scouting. Deze spelvisie gaat uit van de groei en ontwikkeling van kinderen en jongeren. Dat biedt garantie voor jarenlang plezier bij uitdagende activiteiten. Scouting Saffatin staat open voor iedereen, of je nu jong of oud bent. Iedereen kan meedoen aan het Scoutingspel. Al vanaf 5 jaar ben je welkom. Bij Scouting Saffatin wordt gewerkt met verschillende leeftijdsgroepen die speltakken worden genoemd. De jongste speltakken spelen hun spel in een thema. Het spelen in een thema prikkelt de fantasie en Stimuleert de ontwikkeling van het kind of de jongere.Tijdens de fair zullen de leden van Scouting Saffatin laten zien wat scouting inhoudt. Maar ook voor de bezoekers zullen ze een paar leuke dingen hebben om actief aan deel te nemen. De opbrengst zal worden gebruikt om een mooie houten brug te bouwen naar het kampvuureiland. Voor meer informatie: Scouting Saffatin of blijf op de hoogte en Like ons op Facebook "Scouting Saffatin"

Voetbalvereniging ISC Ingen

Deze vereniging bestaat al ruim 70 jaar. Sinds afgelopen zomer is een enthousiast nieuw bestuur samen met een aantal geweldige vrijwilligers aan de slag gegaan om deze kleine maar gezellige vereniging weer verder op de kaart te zetten. Naast voetballen organiseren ze ook tal van andere activiteiten voor de inwoners van Ingen en omgeving. Denk maar eens aan bingoavonden, kinderdisco, kofferbakverkopen maar ook de jaarlijkse wildbazaar. Voor jong en oud dus. Tijdens de Lentefair zal ISC zich als vereniging aan u presenteren en met deze promotie en bekendheid en de Goede Doelen opbrengst hopen ze het aantal bezoekers op het complex aan de Verhuizensestraat in Ingen weer te laten groeien en de voetbalcultuur nieuw leven in te blazen! Voor meer informatie: ISC Ingen of blijf op de hoogte en Like ons op Facebook "ISC Ingen"

SPONSOREN