OPEN van donderdag-zondag van 10-17uur Veerweg 5, Eck en Wiel
Voor informatie over de mogelijkheden:+31 6 3808 3150
AFTER PARTY - Let's Party!

Na afloop van de markt vindt vanaf 20u de After Party plaats met de Donnie en Ronnie Feestshow!
Deze show is voor jong en oud. Het feest begint al goed als Don en Ron iedereen aan het begin van de avond verwelkomen. De dames vallen gelijk op door hun neonarmbandjes die ze krijgen van Don en Ron! Als iedereen binnen is, dan gaan de populaire Dj`s een feestje bouwen.
Lekker zingen en swingen op de muziek uit de jaren 70, 80 en 90, maar ook de muziek van vandaag komt aan bod. Uiteraard kunnen er op deze avond verzoeknummers aangevraagd worden.

Paparazzie!
Speciaal voor de Lentefair wordt de Donnie en Ronnie Feestshow uitgebreid met de Paparazzi Pics show. Tijdens deze show worden er vanaf het begin tot het eind foto`s van iedereen gemaakt. Dat wordt dus lachen, gieren en brullen! Alle foto`s worden tijdens de show weergegeven op 2 grote LED schermen. Alle foto`s die op de avond gemaakt worden zijn achteraf op de website van de Lentefair te vinden als herinnering van deze Super Avond!
RESERVEER KAARTEN
LIKE ONS OP FACEBOOK

Blijf op de hoogte en Like ons op Facebook "Heerlijkheid Eck en Wiel" of meld je aan voor onze Nieuwsbrief

HOEVEEL KOST HET?

Kaarten voor de AFTER PARTY kosten EUR 15.

De kaarten geven recht op toegang tot de AFTER PARTY, de hele avond onbeperkt genieten van Ronnie en Donnie Feestshow, een welkomstdrankje en borrelhapjes!

Kortom, een Heerlijke avond vol Disco muziek en gezelligheid en je steunt tegelijkertijd een Goed Doel!


SPONSOREN AFTER PARTY